Osvěžující bujón
70 min.
Ingredience
- 800gramůTelecí plec
- 2litryVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůLocika salátová
- 20gramůKerblík
- 5gramůOkurka salátová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
502 mg
Cukr
79 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme maso, zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu. Po 40 minutách přidáme lociku, kerblík a 1 lžičku okurkových jader. Osolíme a opepříme.
- 2Hotový výrar přecedíme přes jemné sítko, sebereme tuk a servírujeme. Maso pokrájíme na malé kostičky a podáváme zvlášť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.