Ovarové maso s jablkovým křenem

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
52 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso vložíme do vroucí osolené vody, přidáme pepř, oloupanou cibuli a zvolna vaříme asi 90 minut. Uvařené maso vyjmeme z vývaru a po vychladnutí vykostíme. Nakrájíme na porce a zalijeme částí vývaru, ve kterém maso před podáváním krátce povaříme. Oloupaná, na kousky nakrájená jablka podusíme doměkka a prolisujeme sítem. Vmícháme nastrouhaný křen, ochutíme octem, cukrem a zředíme trochou vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.