Ovesná kaše se sýrem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko vlijeme do hrnce, vsypeme ovesné vločky, špetku soli a zvolna přivedeme za stálého míchání k varu. Uvaříme kaši, do které vmícháme nastrouhaný sýr. Když se sýr roztaví, kaši odstavíme z plotny a omastíme ji kouskem másla. Nakonec vmícháme prolisovaný česnek a majoránku. Při podávání každou porci posypeme nakrájenou pažitkou. Kaši můžeme podávat se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.