Ovoce s pomerančovým sirupem

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
9 g
Cukr
73 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z jednoho pomeranče vymačkáme šťávu, smícháme s cukrem, pomalu povaříme. Přidáme vanilkové lusky, badyán, hřebíčky, nové koření a skořici a nezakryté svaříme na sirup. Necháme vychladnout, odstraníme koření.
  • 2
    Jahody omyjeme, očistíme a podle velikosti rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Meloun oloupeme, dužinu nakrájíme na tenké špalíčky. Jeden pomeranč oloupeme a rozebereme na dílky. Hroznové víno očistíme, omyjeme, rozpůlíme a vybereme jadérka. Plody mochyně vybereme ze slupky a omyjeme. Mátu omyjeme a otrháme lístky. Všechny přísady vložíme do mísy, promícháme a pokapeme likérem.
  • 3
    Podáváme se sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.