Ovocný salát s kozím sýrem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
631 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kozí sýr zbavíme kůrky a nakrájíme ho na malé kostičky. Zalijeme olivovým olejem a zakápneme brandy. Oregano, tymián a bazalku omyjeme a nahrubo nasekáme. Menší část bylinek odložíme stranou na ozdobu a zbytek smícháme se sýrem. Opepříme a vše promícháme. Potom uložíme na 3 hodiny do chladničky.
  • 2
    Meloun rozkrojíme, vyjmeme semena a družinu vydlabeme kulatým vykrajovačem. Melounové kuličky dáme do mísy, přelijeme vínem, zakryjeme fólií a dáme na 3 hodiny do chladničky.
  • 3
    Hroznové víno opláchneme, rozpůlíme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 4
    Marinované melounové kuličky a hroznové víno promícháme a rozdělíme do misek. Kozí sýr umístíme doprostřed a posypeme zbylými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.