Paccheri s parmicí
45 min.
Ingredience
- Na omáčku
- 400gramůParmice
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1kusFeferony
- 150gramůRajčata Cherry
- 100mililitrůVíno bílé
- 20gramůPetržel - nať
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř bílý
- 1stroužekČesnek
- Na těstoviny
- 320gramůTěstoviny Mezzi Paccheri
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
438 mg
Postup přípravy
- 1Parmici očistíme, opatrně odstraníme vnitřnosti a dobře omyjeme. Odřízneme plátky, z nichž pomocí kuchyňských kleští odstraníme kosti. Plátky dáme stranou.
- 2Na pánvi s olejem osmahneme česnek s feferonkou. Přidáme zbytky ryby a dobře je osmahneme dorůžova, aby se z ní uvolnily všechny chuti; podlijeme vínem a pod pokličkou vaříme 7-8 minut. Filety, které jsme dali stranou, nakrájíme na kostky a rajčata na dílky.
- 3Na pánev přidáme rajčata a pomalu je necháme dusit v rybí omáčce, odstraníme zbytky ryby a přidáme filety nakrájené na kostky. Osolíme, opepříme a společně s nadrobno nakrájenou petrželkou vaříme další 3 minuty.
- 4Paccheri uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme je a krátce dovaříme na pánvi s omáčkou z parmice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.