Paccheri s parmicí

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
438 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmici očistíme, opatrně odstraníme vnitřnosti a dobře omyjeme. Odřízneme plátky, z nichž pomocí kuchyňských kleští odstraníme kosti. Plátky dáme stranou.
  • 2
    Na pánvi s olejem osmahneme česnek s feferonkou. Přidáme zbytky ryby a dobře je osmahneme dorůžova, aby se z ní uvolnily všechny chuti; podlijeme vínem a pod pokličkou vaříme 7-8 minut. Filety, které jsme dali stranou, nakrájíme na kostky a rajčata na dílky.
  • 3
    Na pánev přidáme rajčata a pomalu je necháme dusit v rybí omáčce, odstraníme zbytky ryby a přidáme filety nakrájené na kostky. Osolíme, opepříme a společně s nadrobno nakrájenou petrželkou vaříme další 3 minuty.
  • 4
    Paccheri uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme je a krátce dovaříme na pánvi s omáčkou z parmice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.