Paella Marinara

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
12 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme. Rybu omyjeme a osušíme. Citronovou šťávu smícháme se 2 lžícemi oleje, k tomu prolisujeme 2 stroužky česneku, přidáme rybu na na 30 minut odložíme do chladničky.
  • 2
    Dáme si rozmrazit krevety, opláchneme je pod tekoucí vodu a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Ostatní stroužky česneku také pokrájíme. Feferonku překrojíme napůl, zbavíme semínek, stonku a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Na velké pánvi rozpálíme zbytek olivového oleje a cibuli, česnek a feferonku asi 5 minut podusíme.
  • 4
    Přidáme rýži, za stálého míchání ji dosklovata osmahneme a podlijeme zeleninovým vývarem. Přidáme šafrán a vše dusíme a mírném ohni 10 minut.
  • 5
    Rybu vyjmeme z marinády, položíme na rýži a dusíme asi 5 minut. Přidáme mořské plody s hráškem a dusíme dalších 5 minut. Paellu podáváme rovnou z pánve a ozdobíme ji plátky citronu a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.