Paella s mořskými plody

80 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1210 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
43 g
Sacharidy
166 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zprudka opečeme krevety, z každé strany. Vyndáme a zabalíme do alobalu, dojdou a zůstanou teplé.
  • 2
    Rajčata spaříme a oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme kalamáry, také nakrájené na kostičky. Krátce osmahneme na pánvi, přidáme rýži, krátce osmahneme, vlijeme vodu nebo rybí vývar a vaříme cca 20-30 minut, voda se musí odpařit. Asi v polovině doby varu přidáme šafrán, rýže se obarví, promícháme a osolíme.
  • 3
    Slávky povaříme v zeleninovém vývaru, scedíme a spolu s krevetami položíme na paellu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.