Páj s ledvinkami

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
920 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
29 g
Sacharidy
119 g
Vláknina
3 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso a ledvinky nakrájíme na kostičky, brambory na silnější plátky.
  • 2
    Na pánvi ropálíme olej, přisypeme krájené maso s ledvinkami a restujeme 5 minut. Přidáme šalotku a restujeme další 3 minuty. Zasypeme moukou, promícháme, podlijeme vývarem a pivem. Vaříme 15 minut.
  • 3
    Do masové směsi nasypeme brambory, osolíme a opepříme. Na mírném ohni vaříme 45 minut. Obsah pánve vlijeme do pekáčku.
  • 4
    Listové těsto rozválíme, ořízneme na velikost pekáčku a těstem pekáček přiklopíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při maximální teplotě 20 minut.
  • 5
    Podáváme s čerstvým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.