Pakambala v zelenině

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1434 kcal
Bílkoviny
89 g
Tuky
30 g
Sacharidy
194 g
Vláknina
570 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a osušíme pakambalu. Osolíme ji a opepříme.
  • 2
    Opláchneme roketu a necháme ji okapat. Ve vroucí vodě spaříme rajčata, oloupeme z nich slupku. Rozpůlíme je a vyloupeme z nich semínka. Dužninu pokrájíme na kostičky.
  • 3
    Listy rokety rozložíme na pařák, Pak na ně přidáme kostičky rajčat, nadrobno nasekanou šalotku a nakonec plátky z pakambaly. Zakapeme olejem.
  • 4
    Do hrnce vlijeme rybí vývar a přidáme k němu víno. Vložíme dovnitř hrnce pařák s rybou a zeleninou a 8 minut vaříme v páře. Poté vyndáme pařák a rybu naklademe na talíře. Do vývaru přidáme ještě zakysanou smetanu a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Nakonec rybu přelijeme smetanovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.