Palačinky plněné srnčím masem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
985 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
54 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
746 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí a vepřovou plec nakrájíme a umeleme, přimícháme jemně nakrájený pórek, vejce, sůl a pepř, dobře promícháme. Hmotu natřeme na usmažené palačinky, zavineme, obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji dorůžova.
  • 2
    Palačinkové těsto připravíme rozmícháním vejce v mléce, přidáme sůl a postupně zašleháváme mouku. Na malém množství oleje smažíme bledé palačinky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.