Palačinky plněné srnčím masem
40 min.
Ingredience
- Na náplň
- 300gramůSrnčí plec
- 200gramůVepřová plec
- 100gramůPórek
- 2kusyVejce slepičí
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- Na obalení
- 100lžicMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 5lžicStrouhanka
- Na palačinky
- 185mililitrůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5špetkaSůl
- 100gramůMouka pšeničná hladká
- 60mililitrůOlej rostlinný
- Na smažení
- 60mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
985 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
54 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
746 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Srnčí a vepřovou plec nakrájíme a umeleme, přimícháme jemně nakrájený pórek, vejce, sůl a pepř, dobře promícháme. Hmotu natřeme na usmažené palačinky, zavineme, obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji dorůžova.
- 2Palačinkové těsto připravíme rozmícháním vejce v mléce, přidáme sůl a postupně zašleháváme mouku. Na malém množství oleje smažíme bledé palačinky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.