Palačinky plněné vepřovým mletým masem a parmezánem
70 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 350gramůVepřové maso mleté
- 1lžičkaŠalvěj čerstvá
- 400gramůPassata (drcená rajčata)
- 4kusyRajčata
- 50gramůSýr Parmezán
- 3špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 300mililitrůMléko polotučné
- 125gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 3lžíceOlej olivový
- 200gramůHouby čerstvé
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Palačinky: do misky prosejeme mouku, přidáme vejce, dvě špetky soli, šleháme a pomalu přiléváme mléko. Přikryté necháme odpočinout 20 minut.
- 2Do rozehřáté pánve dáme lžíci oleje a smažíme na něm cibuli doměkka, přidáme houby, promícháme. Přidáme maso, šalvěj, passatu a necháme vařit 15 minut, osolíme, opepříme a často mícháme.
- 38 palačinek smažíme na pánvi se zbylým olejem. Na každou palačinku dáme masovou směs a zarolujeme. Naskládáme do zapékací misky, ozdobíme plátky rajčat a strouhaným parmezánem. Dáme na 15 minut zapéct do trouby vyhřáté na 180 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.