Pálivá salsa

55 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
93 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájíme najemno, osmahneme na oleji, přidáme pokrájená rajčata, sůl, pepř, cukr, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek, kmín, chilli papričku, sterilovanou, čerstvý strouhaný zázvor a zalijeme vodou aby jsme získali kašovitou směs.
  • 2
    Vaříme 30 minut, občas promícháme, škrob rozmícháme v troše vody a vlijeme do směsi, pět minut povaříme.
  • 3
    Necháme vychladnout. Podáváme např. k sekané, masům atd.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.