Pampeliškový salát se škvarky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
888 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy pampelišek důkladně opláchneme, potrháme na menší kusy a dáme do mísy.
  • 2
    Škvarky rozehřejeme a položíme na pampeliškové listy.
  • 3
    V hrnečku rozmícháme 2 lžíce slunečnicového oleje (Vegetol) s 2 lžícemi octa a špetkou soli, touto zálivkou přelijeme teplé škvarky.
  • 4
    Vše promícháme a podáváme.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.