Pampeliškový salát se slaninou
15 min.
Ingredience
- 30gramůAnglická slanina
- 4lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 500gramůPampeliškové listy
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
888 mg
Postup přípravy
- 1Pampeliškové listy dobře omyjeme a osušíme.
- 2Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ji. Přidáme ocet, sůl a přivedeme k varu. Zálivku necháme trochu vychladnout.
- 3Vlažnou zálivku nalijeme na listy pampelišek, promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.