Pánev pěti vůní

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi rozehřejeme sezamový olej, vhodíme cibuli, nakrájenou na kolečka, a posekaný česnek, krátce osmahneme. V misce rozmícháme kukuřičnou mouku v rýžovém víně a přilijeme na pánev. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a přihodíme do pánve, necháme pár minut povařit. Mezitím namícháme koření pěti vůní - badyán, skořici, hřebíček, fenykl a tagaru, přidáme k masu, zalijeme kuřecím vývarem a necháme povařit dalších 5 minut. Nakonec přidáme nakládané kukuřičky a mungo, ještě asi 3 minuty povaříme a můžeme podávat ozdobené cibulovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.