Pánev pěti vůní
40 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 20gramůMouka kukuřičná
- 60mililitrůVíno rýžové čínské
- 300gramůKuřecí prsa
- 5gramůBadyán
- 5gramůSkořice mletá
- 5gramůFenykl obecný
- 5gramůHřebíček
- 150mililitrůVývar drůbeží
- 200gramůMungo klíčky
- 100gramůCibulka jarní
- 5gramůFagara
- 100gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 2stroužkyČesnek
- 40mililitrůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hluboké pánvi rozehřejeme sezamový olej, vhodíme cibuli, nakrájenou na kolečka, a posekaný česnek, krátce osmahneme. V misce rozmícháme kukuřičnou mouku v rýžovém víně a přilijeme na pánev. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a přihodíme do pánve, necháme pár minut povařit. Mezitím namícháme koření pěti vůní - badyán, skořici, hřebíček, fenykl a tagaru, přidáme k masu, zalijeme kuřecím vývarem a necháme povařit dalších 5 minut. Nakonec přidáme nakládané kukuřičky a mungo, ještě asi 3 minuty povaříme a můžeme podávat ozdobené cibulovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.