Pangasalát
23 min.
Ingredience
- 600gramůPangasius - filety
- 1kusCitrony
- 1kusPórek
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPaprika červená
- 0,5kusPaprika žlutá
- 2lžícePetržel - nať
- 0,25lžičkaSůl
- 1lžičkaKoření na ryby
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2špetkyČesnek sušený
- 2lžíceOlej olivový
- 200gramůJogurt bílý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
7 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Rozmraženou rybu zakapeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladničce asi 50 minut odležet.
- 2Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky, pažitku jemně posekáme, očištěný pórek nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme.
- 3Odleželou rybu nakrájíme na kostičky, okořeníme, osolíme a za stálého míchání orestujeme na oleji. Poté ondáme do mísy a necháme vychladnout.
- 4Vychladlou rybu smícháme se zeleninou, jogurtem a citronovou šťávou. Uložíme na hodinu do lednice a poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.