Pangasius pečený s dušenou zeleninou
50 min.
Ingredience
- 240gramůPangasius - filety
- 2stroužkyČesnek
- 3mililitryOlej olivový extra panenský
- 200gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 4gramyPodravka
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2gramyKmín drcený
- 5gramůFlora light
- 80gramůKuskus
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
2 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
421 mg
Postup přípravy
- 1Filety pangasia osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymažeme Florou, vložíme rybu, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut.
- 2Do rendlíku mezitím vložíme mraženou zeleninu, osolíme, podlijeme trochou vody a podusíme 15 minut do měkka. Kuskus nasypeme do misky, přidáme Podravku, pár kapek oleje, zalijeme 300 ml vroucí vody, necháme nabobtnat.
- 3Upečenou rybu upravíme na talířen doplníme kuskusem a dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.