Pangasius s čočkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
8 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý pórek podélně rozkrojíme, příčně nakrájíme na kousky a osmahneme na rozehřátém oleji. Propláchnutou čočku necháme přejít varem a po okapání přidáme k pórku. Přilijeme vývar, uvedeme do varu a dusíme pod pokličkou asi 7 minut.
  • 2
    Rybí filety omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Pečeme v troubě pod grilem z každé strany asi 4 minuty.
  • 3
    Čočku osolíme, opepříme a okyselíme octem, vmícháme lístky estragonu.
  • 4
    Porce sumečka upravíme s čočkou na talíře, ozdobíme estragonem a dílky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.