Pangasius zapečený se špenátem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
407 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.
  • 2
    Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.