Pangasius zapečený se špenátem
45 min.
Ingredience
- 240gramůPangasius - filety
- 140gramůŠpenátový protlak mražený
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůSýr Eidam cihla 30%
- 50gramůŠunka drůbeží
- 7gramůFlora light
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
407 mg
Postup přípravy
- 1Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.
- 2Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.