Pappardelle se žampiony a estragonem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na plátky nakrájené žampiony orestujeme na pánvi na oleji spolu s rozetřeným česnekem. Přilijeme víno, smetanu, přidáme lžíci nasekaného estragonu a vše krátce podusíme. Směs osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.
  • 2
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a ihned promícháme s připravenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.