Pappardelle se zvěřinovým ragú

215 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
10 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky a rozsekáme v mixéru.
  • 2
    Mrkev, cibuli a česnek nakrájíme na kostičky a krátce cca 2-3min orestujeme v kastrolu na rozpáleném oleji. Přidáme maso a na prudkém ohni opékáme další 3min.
  • 3
    Přidáme nasekaná rajčata, zalijeme vínem a stejným množstvím vody.
  • 4
    Do pytlíčku z gázy vložíme skořici, jalovcové kuličky, hřebíček, celý pepř a bobkový list a přidáme k masu. Zakryjeme a vaříme na mírném ohni min. 3hodiny. Když je omáčka hotová, koření vyjmeme.
  • 5
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, slijeme, promícháme se zvěřinovým ragú, posypeme parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.