Paprika sterilovaná v oleji

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
17 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší papriky očistíme, důkladně omyjeme a odstraníme z nich semínka. Velmi krátce povaříme ve vroucí vodě, vyjmeme a rozdělíme do sklenic.
  • 2
    Ve vodě z paprik rozmícháme ocet, cukr a sůl, přidáme kuličky pepře a povaříme. Přilijeme olej a po vychladnutí roztokem zalijeme papriky. Sklenice zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 10 minut od bodu varu. Ihned vyjmeme a po vychladnutí uložíme v temné a studené místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.