Paprikáš z bůčku

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
825 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
63 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prorostlejší bůček bez kosti nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, paprikové lusky bez jádřinců na proužky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, zpěníme cibuli, přisypeme kostky masa a osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou, necháme rozpustit v tuku, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme česnek, rajčatový protlak, papriky a podusíme. Před koncem vaření vmícháme zakysanou smetanu. Jako příloha jsou vhodné vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.