Papriko- rajčatová studená omáčka pro celiaktiky

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme je, rozkrojíme a zbavím semínek. Nakrájíme je na kostičky a dám do mixéru. Červenou i zelenou masitou papriku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na kostičky, které přidáme k rajčatům. Ještě doložíme 2 stroužky prolisovaného česneku a směs rozmixujeme na kaši. Červené víno smícháme s olivovým olejem a zašleháme ho do zeleninového protlaku. Ochutíme solí, pepřem a omáčku dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.