Paprikové brambory se šalotkou

55 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
77 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neloupané brambory důkladně opereme a omyjeme a vaříme 20 minut ve vodě tak osolené, až v ní brambory plavou na povrchu. Když se brambory uvaří, vodu slijeme.
  • 2
    Česnek, šalotku a petrželovou nať nasekáme nadrobno a osmahneme dozlatova na rozehřátém oleji. Těsně před koncem smažení posypeme směs mletou paprikou.
  • 3
    Směs a brambory promícháme. Je-li potřeba, dochutíme solí.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.