Paprikové čatní s jogurtem
20 min.
Ingredience
- 2kusyPaprika zelená
- 1hrstPetržel - nať
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1,5lžičkyKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
57 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
986 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Paprikové lusky očistíme a drobně nakrájíme. Petrželku nasekáme a česnek utřeme.
- 2Rozšleháme jogurt a vmícháme do něj všechny přísady.
- 3Čatní podáváme k pokrmům z rýže, nejlépe k pilafům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.