Paprikové lusky marinované

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
72 mg
Cukr
515 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, zbavíme semen, osušíme a na oleji ze všech stran osmažíme.
  • 2
    Měkké, ještě teplé papriky oloupeme a rozložíme je na mísu.
  • 3
    Smícháme sůl, pepř, cukr, utřený česnek, worcester, vinný ocet a salátový olej. Vše dobře rozmícháme a nalijeme na papriky.
  • 4
    Za občasného míchání marinujeme nejméně 2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.