Paprikové lusky plněné krevetami

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky rozřízneme podélně na poloviny a spaříme vroucí vodou. Rozpálíme dvě lžíce másla, krátce na něm osmahneme utřený česnek, zázvor, ostatní koření a sůl. Přidáme uvařené, rozemleté maso a nadrobno rozsekanou cibuli.
  • 2
    Důkladně promícháme, zakryjeme a na mírném ohni dusíme do měkka. Necháme trochu vychladnout, poté směsí naplníme papriky, zbytek másla vložíme do misky z varného skla, necháme rozpustit, naskládáme naplněné papriky, vložíme ve vodní lázni do vyhřáté trouby a zprudka zapečeme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.