Paprikové maso
80 min.
Ingredience
- 500gramůFazole bílé
- 1kilogramTelecí hruď
- 1lžičkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 500gramůRajčata
- 1lžičkaSolamyl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
964 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
38 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
21 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Fazole přes noc namočíme a druhý den je v téže vodě bez soli zpola uvaříme.
- 2Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí. Poprášíme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, uvařené fazole a vše dodusíme doměkka.
- 3Nakonec pokrm zahustíme škrobem a okořeníme podle chuti utřeným česnekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.