Paprikové ragú se smetanou
90 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůVepřová plec
- 2kusyPaprika červená
- 15gramůPetržel - nať
- 15gramůMargarín
- 40gramůPaprika mletá pálivá
- 5gramůSůl
- 250gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 200mililitrůVývar zeleninový
- 100gramůZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Paprikové lusky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Petrželku omyjeme, oklepeme a nahrubo nasekáme.
- 2Maso prudce opečeme na margarínu, poté s masem krátce opékáme také cibuli, papriku a petrželku. Směs okořeníme mletou paprikou a solí, přilijeme vývar a zakryté na mírném ohni asi 1 hodinu dusíme.
- 3Do hotového ragú přidáme smetanu a smícháme s uvařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.