Paprikové skopové kari

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
42 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme, česnek utřeme a společně osmahneme na rozpáleném másle. Přidáme mleté maso, sůl, koření a smažíme cca 5 minut. Poté podlijeme vodou a ještě chvíli podusíme. Směsí naplníme očištěné papriky, uzavřeme a zajistíme párátky.
  • 2
    Na šťávu nasekáme cibuli, utřeme česnek a smícháme s pálivou paprikou a zázvorem. Rozpálíme máslo, osmahneme na něm kmín, přidáme cibulovou pastu a důkladně promícháme. Po chvíli vložíme plněné papriky, podlijeme jogurtem a ochutíme solí. Přiklopíme a dusíme doměkka. Mezitím občas mírně podlijeme vodou dle potřeby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.