Paprikový salát

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
282 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Paprikové lusky překrojíme na půl, odstraníme jádřince, papriky propláchneme ve vlažné vodě, nakrájíme je na nudličky a prosolíme.
  • 2
    K paprikám přidáme oloupanou nakrájenou cibuli, pepř a zalijeme je zálivkou z vody, oleje a octa. Salát promícháme a uchováme v chladu.
  • 3
    Paprikový salát podáváme vychlazený na talířku nebo ve skleněné misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Paprikový salát
Zkoušela jsem tento paprikový salát, ale nálev jsem udělala sladkokyselý, přidala jsem trochu cukru. Je to ale možná jen o moji chuti, takže každý podle sebe.