Paprikový salát s broskvemi
20 min.
Ingredience
- 300gramůPaprika zelená
- 400gramůBroskve
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3mililitryPomerančová šťáva
- 1lžičkaCukr krupice
- 60mililitrůOlej olivový
- 20gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Omyté papriky osušíme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na tenké pásky, které dáme do misky. Přidáme na malé kousky nakrájené broskve a promícháme. Papriky a broskve podle chutě dochutíme solí, pepřem, pokapeme pomerančovou šťávou, posypeme cukrem, přilijeme olej.
- 2Vše dobře promícháme, nakonec vmícháme nasekaný kopr a ještě promícháme.
- 3Hotový salát necháme v lednici odležet 30 minut. Potom ho podle porci dělíme na jednotlivé talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.