Paprikový salát s vejci

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky očistíme, zbavíme semen a omyjeme. Nakrájíme je na nudličky.
  • 2
    Jogurt rozšleháme s olejem, přidáme citronovou šťávu a česnek utřený se solí.
  • 3
    Ochucený jogurt nalijeme na papriky, promícháme a necháme pod pokličkou v chladničce krátce odležet.
  • 4
    Při podávání každou porci obložíme čtvrtkami vajec a posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.