Paprikový vepřový bok
95 min.
Ingredience
- 600gramůVepřový bok
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 4kusyPepř černý celý
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 2stroužkyČesnek
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
80 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
457 mg
Cukr
607 mg
Postup přípravy
- 1Omytý vepřový bok vložíme do hrnce s vařící osolenou vodu, s oloupanou cibulí a s pepřem a uvaříme doměkka. Maso necháme ve vývaru částečně prochladnout.
- 2Potom bůček vykostíme a ještě teplý nakrájíme na plátky. Potřeme je prolisovaným česnekem a obalíme v mleté paprice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.