Papriky plněné masem a kysaným zelím
50 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové maso mleté
- 300gramůHovězí maso mleté
- 100gramůJehněčí maso mleté
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaRozmarýn čerstvý
- 4stroužkyČesnek
- 250gramůZelí kysané
- 150gramůJátra kuřecí
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 600gramůPaprika zelená
- 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
881 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
69 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso v míse osolíme, okořeníme pepřem, rozmarýnem a utřeným česnekem. Přimícháme játra, která jsme nakrájeli na drobnější kousky, a dobře promícháme. Papriky očistíme, zbavíme semen, podélně rozřízneme a vyložíme vymačkaným kysaným zelím.
- 2Papriky naplníme masovou směsí, vložíme do vymazaného pekáče a pod poklicí pečeme při teplotě 180 °C zhruba 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.