Papriky plněné masem a kysaným zelím

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
881 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
69 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso v míse osolíme, okořeníme pepřem, rozmarýnem a utřeným česnekem. Přimícháme játra, která jsme nakrájeli na drobnější kousky, a dobře promícháme. Papriky očistíme, zbavíme semen, podélně rozřízneme a vyložíme vymačkaným kysaným zelím.
  • 2
    Papriky naplníme masovou směsí, vložíme do vymazaného pekáče a pod poklicí pečeme při teplotě 180 °C zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.