Papriky plněné po italsku

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na poloviny překrojíme papriky. Odstraníme jádřince a semínka. Pokapeme pár kapkami olivového oleje, osolíme a opepříme.
  • 2
    Zbývající olivový olej rozehřejeme na pánvi, přidáme pokrájenou cibuli, lilek a žampiony, smažíme 4 minuty. Poté přendáme do misky. Do lilkové směsi přidáme pokrájená rajčata, bazalku, citronovou šťávu a houbový kečup. Touto směsí naplníme půlky paprik. Zabalíme je do fólie a grilujeme 20 minut, jednou obrátíme.
  • 3
    Poté opatrně rozbalíme a podáváme ozdobené bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.