Papriky po selsku
85 min.
Ingredience
- 250gramůVepřová plec
- 8kusůPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůRajčata
- 2lžíceSádlo škvařené
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 3kusyCibule
- 250gramůSkopová plec
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky, osmahneme na sádle a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Dusíme doměkka.
- 2Potom přidáme očištěné papriky zbavené semen a nakrájené na proužky a omytá, nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka.
- 3Před koncem dušení přidáme nasekanou petrželku a kopr a přimícháme smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.