Papriky po selsku

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osmahneme na sádle a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Dusíme doměkka.
  • 2
    Potom přidáme očištěné papriky zbavené semen a nakrájené na proužky a omytá, nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme nasekanou petrželku a kopr a přimícháme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.