Papriky se sýrovou náplní

70 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté papriky osušíme, naklademe na plech, vyložený alobalem. Pečeme je v troubě pod grilem za občasného obracení tak dlouho, až se na slupce tvoří bublinky. Papriky vyjmeme, vložíme do zmrazovacího sáčku a po 10 minutách je oloupeme. Lusky podélně rozkrojíme, zbavíme semínek.
  • 2
    Fetu rozmačkáme vidličkou, vmícháme vejce a zakysanou smetanu. Podle chuti opepříme.
  • 3
    Připravené papriky naplníme sýrovou hmotou a urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.
  • 4
    Podáváme s opečenou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.