Parma v alobalu

45 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
57 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Vápník
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmy očistíme od šupin, omyjeme, osušíme utěrkou. Troubu rozehřejeme na 150 stupňů, připravíme si 4 větší kusy alobalu.
  • 2
    Ryby polijeme citronovou šťávou, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a po jedné zabalíme do alobalu a naskládáme na pekáček.
  • 3
    Pečeme 25 minut a ihned podáváme v alobalu nejlépe s bramborovou kaší a jarní cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.