Parma v alobalu
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
57 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Vápník
13 g
Postup přípravy
- 1Parmy očistíme od šupin, omyjeme, osušíme utěrkou. Troubu rozehřejeme na 150 stupňů, připravíme si 4 větší kusy alobalu.
- 2Ryby polijeme citronovou šťávou, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a po jedné zabalíme do alobalu a naskládáme na pekáček.
- 3Pečeme 25 minut a ihned podáváme v alobalu nejlépe s bramborovou kaší a jarní cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.