Parma v rajčatové omáčce

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmy očistíme, oddělíme hlavy, stáhneme kůži, naporcujeme a osolíme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, na něm orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a bobkový list. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme chvíli povařit, dokud omáčka nezhoustne. Potom vložíme do hrnce porce ryb, podlijeme vínem, přisypeme nasekanou petržel, zakryjeme pokličkou a necháme vařit asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.