Parma v troubě

55 min.
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, nařízneme, ochutíme solí a pepřem, potřeme olejem z obou stran a dáme na plech.
  • 2
    Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky a poklademe kolem ryby. Dvě cibule pokrájíme na kolečka a položíme na brambory. Brambory s cibulí osolíme a pokrm dáme do trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 40 minut. V průběhu pečení rybu potíráme olejem.
  • 3
    Upečenou rybu servírujeme na oválném talíři obloženou bramborami s cibulí a posypanou posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.