Parma v troubě
55 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůBrambory
- 100mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 20gramůPetržel kudrnka
- 1000gramůParma
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme, nařízneme, ochutíme solí a pepřem, potřeme olejem z obou stran a dáme na plech.
- 2Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky a poklademe kolem ryby. Dvě cibule pokrájíme na kolečka a položíme na brambory. Brambory s cibulí osolíme a pokrm dáme do trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 40 minut. V průběhu pečení rybu potíráme olejem.
- 3Upečenou rybu servírujeme na oválném talíři obloženou bramborami s cibulí a posypanou posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.