Parma ve vinném listu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
22 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
32 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V keramické míse smícháme nasekaný kopr, sůl, pepř, olej, citronovou šťávu, jarní cibulku a hořčici. Po obou stranách ryb uděláme hluboké zářezy, do kterých vzniklou omáčku hustě vetřeme. Rozetřeme ji také dovnitř vykuchané ryby a vložíme bobkový list a hrst kopru.
  • 2
    Vinné listy rozložíme tak, aby se vždy dva překrývaly, na ně položíme rybu, pevně svineme a omotáme nití. Grilujeme za občasného otočení 15 minut, podáváme rozbalené a ozdobené plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.