Parma ve vinném listu
35 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 1200gramůParma
- 8kusůVinné listy
- 4kusyBobkový list
- 9gramůKopr čerstvý
- Na marinádu
- 9gramůKopr čerstvý
- 4gramySůl
- 1,2decilitryPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej olivový
- 100gramůCitronová šťáva
- 10gramůCibulka jarní
- 2lžíceHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
22 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
32 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1V keramické míse smícháme nasekaný kopr, sůl, pepř, olej, citronovou šťávu, jarní cibulku a hořčici. Po obou stranách ryb uděláme hluboké zářezy, do kterých vzniklou omáčku hustě vetřeme. Rozetřeme ji také dovnitř vykuchané ryby a vložíme bobkový list a hrst kopru.
- 2Vinné listy rozložíme tak, aby se vždy dva překrývaly, na ně položíme rybu, pevně svineme a omotáme nití. Grilujeme za občasného otočení 15 minut, podáváme rozbalené a ozdobené plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.