Parma ve vývaru z bílého vína
40 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 800gramůParma
- 400gramůBrambory vařené
- 160mililitrůOmáčka Aioli
- 1200mililitrůVíno bílé
- 20gramůCeler řapíkatý
- 5gramůTymián čerstvý
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaSůl
- 5gramůPepř černý celý
- 2stroužkyČesnek
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
830 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
34 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do vína přisypeme pokrájenou cibuli, posekanou petrželku, řapíkatý celer, tymián, bobkový list, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Očištěnou rybu povaříme v ochuceném víně asi 30 minut.
- 2Scedíme, necháme okapat a rybu naporcujeme.
- 3Podáváme s vařeným bramborem a omáčkou aioli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.