Parmice červená s těstovinami

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1079 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
15 g
Sacharidy
165 g
Vláknina
7 g
Cukr
754 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého kastrolu dáme plátky červené parmice. Nalijeme do něj víno, přidáme nasekanou šalotku, citronovou kůru a šťávu, česnek, muškátový oříšek a ančovičky. Osolíme, opepříme, zakryjeme pokličkou a v předehřáté troubě zapékáme 35 minut.
  • 2
    Rybí plátky přemístíme na ohřátou mísu. Dáme stranou a udržujeme teplé. Do pánve nalijeme vypečenou tekutinu a přivedeme k varu. Vaříme 25 minut, dokud se polovina nevypaří. Smícháme v misce solamyl se smetanou a přidáme do omáčky, aby zhoustla.
  • 3
    Hrnec lehce osolené vody přivedeme k varu, do ní dáme vermicelli a olej a vaříme 10 minut. Poté je scedíme a dáme na ohřátou servírovací mísu.
  • 4
    Na vermicelli vložíme plátky červené parmice a přelijeme je omáčkou. Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.