Parmice červená v kokosovém bochníku

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
31 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
35 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou parmici bez kůže nasekáme na nudličky a smícháme s nasekanými rajčaty, paprikami, chilli papričkou a cibulí. Vmícháme do směsi tekutinu z kokosu, strouhanku, pepř a sůl.
  • 2
    Pekáček vymažeme a dáme do něj směs s rybím masem. Zapékáme v předehřáté troubě 75 minut při teplotě 200 stupňů.
  • 3
    Vymícháme do hladka rajčatový kečup, ostrou paprikovou omáčku a hořčici. Vznikne ostrá papriková omáčka.
  • 4
    Upečený bochník nakrájíme na plátky a podáváme teplý či studený s ostrou paprikovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.