Parmice červená v kokosovém bochníku
90 min.
Ingredience
- 225gramůParmice
- 2kusyRajčata
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusCibule
- 1kusChilli paprička
- 150gramůStrouhanka
- 6decilitrůKokosové mléko
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1,25decilitryKečup
- 0,25lžičkaHořčice Dijonská
- 1lžičkaChilli omáčka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
31 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
35 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Červenou parmici bez kůže nasekáme na nudličky a smícháme s nasekanými rajčaty, paprikami, chilli papričkou a cibulí. Vmícháme do směsi tekutinu z kokosu, strouhanku, pepř a sůl.
- 2Pekáček vymažeme a dáme do něj směs s rybím masem. Zapékáme v předehřáté troubě 75 minut při teplotě 200 stupňů.
- 3Vymícháme do hladka rajčatový kečup, ostrou paprikovou omáčku a hořčici. Vznikne ostrá papriková omáčka.
- 4Upečený bochník nakrájíme na plátky a podáváme teplý či studený s ostrou paprikovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.