Parmice po provensálsku

45 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
25 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
917 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmice očistíme a naporcujeme na větší kusy. Rybu osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme nahrubo. Vložíme do hrnce, přilijeme olivový olej, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a posekanou petrželku. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.
  • 3
    Porce parmice rozdělíme na talíře a přelijeme horkou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.