Parmice s bazalkou
45 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 100mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaOcet vinný
- 1hrstBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePepř černý mletý
- 1kilogramParmice
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
47 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nahrubo nasekáme a smícháme s oloupaným, nasekaným česnekem, olivovým olejem, vinným octem a nasekanou bazalkou. Směs vložíme do oválné mísy a necháme 3-4 hodiny v chladu.
- 2Očištěné a omyté parmice osolíme, opepříme a potřeme olejem. Smažíme je na pánvi z každé strany asi 3 minuty.
- 3Parmice položíme na vrstvu rajčat a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.