Parmice s bazalkou

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
47 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nahrubo nasekáme a smícháme s oloupaným, nasekaným česnekem, olivovým olejem, vinným octem a nasekanou bazalkou. Směs vložíme do oválné mísy a necháme 3-4 hodiny v chladu.
  • 2
    Očištěné a omyté parmice osolíme, opepříme a potřeme olejem. Smažíme je na pánvi z každé strany asi 3 minuty.
  • 3
    Parmice položíme na vrstvu rajčat a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.