Parmice s broskvemi
33 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2052 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
197 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Ryby omyjeme a necháme okapat.
- 2Olej smícháme s pokrájenou cibulí, rozmarýnem, solí a šťávou z citronu. Dobře promícháme a ve vzniklé marinádě necháme 2 hodiny marinovat ryby.
- 3Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
- 4Nad rozehřátý gril dáme alobal, na který naskládáme parmice a rozpůlené broskve potřené troškou marinády. Grilujeme 8 minut, v polovině času otočíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.