Parmice s broskvemi

33 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2052 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
197 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Olej smícháme s pokrájenou cibulí, rozmarýnem, solí a šťávou z citronu. Dobře promícháme a ve vzniklé marinádě necháme 2 hodiny marinovat ryby.
  • 3
    Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
  • 4
    Nad rozehřátý gril dáme alobal, na který naskládáme parmice a rozpůlené broskve potřené troškou marinády. Grilujeme 8 minut, v polovině času otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.